mwschwan

About

Username
mwschwan
Joined
Visits
23
Last Active
Roles
Registered User

Comments

  • Yeah, my experience with PC touch devices is that you must have some kind of window open (pallets, output, programmer etc) on the displays or the front panel will stop responding. Very repeatable problem. You can hit "close all" and after a click…
  • Well Louis's suggestion got me looking at other options. After surfing and researching all weekend, I found a great deal on a refurb Lenovo Thinkpad Twist convertible on their outlet store, so I ordered one and will see how it goes. Less than $…
  • Glad that got it. I'm not sure, but I suspect it's a touchscreen related issue, as I don't see that behavior on my Dell Precision laptop without touch, but repeatable on my Lenovo AIO touch system. I may try to disable the touch on it and see …
  • Hi Alex, I've experienced similar issues when I open H4pc, but don't have any windows open on the H4 displays. When I click on the Front Panel, it works once and the next click gets no response. Try hitting the "pallets" view button to open so…
  • I order to get hints to work for me, I have to have a window open (any pallet, output, programmer, whatever), and then click somewhere on the front panel to draw focus to it. Then when I hover over keys, I get keyboard shortcut hints, whether I'm in…
  • New iPC full install image file from the download site worked like a charm. Thanks, Mike
  • Thanks Michael, I have downloaded the file, and the size is now correct. I'll have to wait until tomorrow to see if it will install on the console. Mike
  • Aaron, I reduced it to 8mb, so my total system memory shows as 504mb. I did not change it back yet, and don't know if that will be a problem or not. I thought the original upgrade tech notes from a while back said to reset it after the upgrade…
  • Update... I was able to complete a full install of 3.2.4 (Xpe8.6.3), and then used software update to upgrade to 3.2.5, after reducing my video memory in the bios. No encoder lag! Yea! Mike
  • I am having the same issue trying to do a full install of 8.6.4 on my IPC. I have the Asus V7N8X-VM/400 motherboard. I have downloaded and burned multiple files from multiple computers/browsers/burners. I then noticed that the file size specif…