RKHCKP

About

Username
RKHCKP
Joined
Visits
0
Last Active
Roles
Registered User

Comments

  • hey chris it is a 30fps, i have a new SMPTE tape being done - hopefully tonight i will have it for programming. i will let you know about what i hear and see. i do know that it is a clean recording this new one, since i did the transfer from Ra…
  • it is like the USB goes to sleep as soon as we shuttle the show tape and sit for a minute or two before we are ready to run it again. should not have and in the past have not had to do this with a widget. this is the first desk we have updated wit…
  • Hey Chris, now that i am at the gig that I have the H3 and USB SMPTE widget, i have to reset (unplug and replug) the Widget almost every time i start & re-start SMPTE. This is rough during programming a show since we shuttle back and forth the …
  • Hey Chris Reading along in this thread, i see you asked if this was an internal SMPTE or external USB Widget. Are you finding some issues with the USB widget running 3.2.0? Just curious since I use this setup a lot via H3 surfaces having a US…
  • thanks Marty. i found out what I was trying to understand in the manual. I just could not remember the little icons and what they represented in the playback bar.
  • you are correct, use a MIDI cable and connect the two. Make sure you select the MIDI in on the Slave console. Make sure that you have the same show loaded within both consoles as well as when you get ready to start your show. Make sure you are …
  • i guess i am thinking of the ipc, such a shame not to have a such common device to use like other current consoles these days.
  • can you not use a USB drive?
  • the m700 has 16 bit extended mode and standard 16 bit mode. try switching the mode on the fixture to see if that helps?
  • if memory serves me right you need to: 1 - DL2; go from Camera out to 2 - DL2; Svideo in then select file 255(?) to activate the camera in the #1 DL2. it has been 6-7 months since i was on a DL2 unit. the manual is quite good as far as ge…
    in DL2 camera Comment by RKHCKP August 2007
  • i would make sure that it is a true 5pin cable. it needs to see all five wires to allow it to work. did you try and meter out the pins to see if any are crossed or out of order?
  • chris thanks for your input - as far as programming my media - pre-loading my files within other layers that are not used is a standard usage of my servers. The result of change within the units when video cards were changed out. Thus being two…
  • have you opened up the housing on the moving head and check any of the connections within the nose of the unit? sounds like you might have a loose connection since you are saying this is on & off. since you have control of pan & tilt, an…
  • let me see what i find out tonight when the venue allows us back into the theater and i can see what i find out with this fixtures. if i still have issues, i will PM you and we can talk about what to do in the future. Since after tonight we will r…
  • so what you are saying as product changes, then the way we have recorded older shows, now we have to go back and re-record our shows to fit the upgraded hardware. I think that is not good and sad. i understand and gladly take new and better produc…
  • better performance for whom? at this point, this would not be a good thing to hear.
  • yes, several of these units are new units.
  • the clips are off from the start, mpeg. as for the other layers. i have been careful and not having any other files running. but, i will double check that. i will try and re-do the cue and set it up as you have suggested. it just seems not …
  • mpeg files and hanging upand not timed together as well as our jpeg links. the third song both units are playing out of sync with the others as well. the first song, seems to run fine. it is just the second and third songs. then it seems as if…
  • thing only difference in these fixtures from the past is that they were uploaded with the lastest software prior to us getting them. they also had all the user media cleared out. have uploaded these same files as well as through a gigabit switch. …
  • i have four active units, two of the four are now acting up. after 3 songs into the show, they seemed to line up. BUT, it was not a good start of the show. It almost seems as if these fixtures need to wake up and it takes about 15 minutes of ha…
  • i can try that tonight when we go back in to the showroom. thing is, i should never have to re-record my cues that i have been using for the last year, and NOW i have to. seems fishy to me. and to an issue with encoding. does not sound right to …
  • no issues until we got these units with the last software upgrade added to them. prior to then, not issues with sync when run this way.
  • i have never had these unit linked via a hub. we hang them just as an independant fixture, all loaded with the same files, firing at the same time. no additional info as far as within the cue structure other than picking the same file, being told …
  • Chris, one other item to possibly look at is to connecting to the DL2 to your computer, make sure that the CMA is up and running first, then restart your DL2 server (using the soft shutdown - the top and bottom buttons of the five in a row, then cou…
  • it sounds like a problem i had not to long ago. the LCD would flash on everyonce in a while, but mostly was out, but had a halo around the edge, so that i know that it had pwer getting to it. the fix for me was the 90 degree angle connector - i …
  • it would be nice to have an alternate way of using the CMA. for some that have the MacBook Pro, can go in either format, helps. It seemed that the Mac version was a little faster to get around verses the PC version at the time it came out. it…
  • i think that if HES just adds this as an additional run feature within playback, like it is on the Catalyst, then you would not have to worry about patching another fixture type or for that matter change anything within you setup. It comes as an ad…
    in Audio Comment by RKHCKP February 2007
  • I disagree with it being not practical. it would be way practical to have a audio out for the Axon, when you want to use several DL2 units to build a collage for one big video to use and then have a audio track to go along with it, the Axon then wo…
    in Audio Comment by RKHCKP February 2007
  • that seems wierd, marty. For any of my uploading, i make one fixture my master fixture, then when i upload via CMA, i always look for that fixture. when i clone, you can see what files it copies over. i usually only see the recently added files…
  • :aargh4: thank you!!!!!:headbang:
  • most of my crossfades only had to have a couple of clicks to move. most of the time, when the move took place it was during the crossfade. most folks, even at times the designers have not even seen the objects move. it only takes about 10 clicks.…
  • Marty, i found this out back in earlier last year (Feb.) and the way around to smooth crossfades was to move the 'Z' position back or forwards about 10 clicks to get a smooth crossfade. When talking with Tom Grimes about this issue (which was a HUG…
  • another way is to use a mac software, Cleaner. i have been using cleaner6 to convert all my files for usage within our DL2 units. another good software program is using quicktime pro, for $30.00 usd, pretty cool software to quick file converts. …
  • i did my event last month with using the collage. i was for sure not 90 degrees from the projection surface. i used my keystone fixes and had no problem with collage. i did my keystone correction for each projector's throw prior to adding in the …
  • you can fade out the individual DL2 within your group and then have it fade into the new position out of the collage format. trying to fade the layer within the collage and fading back in to the other new position with a new file within the layer d…
  • as for resizing something, i thought that is why we had 'Z' scaling as well as adding new 3d objects, you can add them in the user object folder. with Lightwave 3d you can make your own 3d objects and layout how the movies lay on your object with…
    in wanted Comment by RKHCKP September 2006
  • i kill all wireless as well as firewall & virus protection to use the CMA. it is just a pain. i appreciate your focus on this issue for the future release. cya at LDI. keith
  • to see ifhte server works properly try plugging a vga monitor directly from the back of the server and see if you get playback to the vga monitor. the possible USB error, sounds if a cable is pinched. slide out the server and check cable path that…
  • i will ask the basic question, have you done a hard re-start? double checked all the connections on the server? check the p/t motor connections on base board?
  • another suggestion is what happened to the DL1s in the past when this error would not go away. try doing the factory default reset on the projector, then the fixture reset. This did the trick on one of my pesky Dl1 units, after replacing all air f…
    in FILTER WARN Comment by RKHCKP July 2006
  • thanks for the info. this helps when planning for some future tours as well as for this event i am going to be apart of. i think it sounds for ease as well as quality, to keep in down in size for this event. quality is better than one big pictu…
    in collage Comment by RKHCKP July 2006
  • Hey Scott got a reqeust. I have an event coming up in a couple of months that want to use 24 DL2 units. I would love to use the collage select, so that it would be one BIG picture. 2x24. or i guess i can try to break it up into three sections…
    in collage Comment by RKHCKP July 2006
  • i had this problem last year with my DL1 units. I replaced with a new Hepa filter, did the reset within the software. still had error message. I wound up turning off the unit and waiting for about 30 minutes to allow it to make sure it was cooled…
    in DL1 question Comment by RKHCKP May 2006
  • Matt Thank you for your reply. I want to apologize to you for having the mob squad call you on this issue. Our LD called me today and asked how things were going with me & the DL2 units. I told him i was working with you on this issue and …
  • Yes they are jumping around from 169..... to the 127.... and back. even when i leave them alone they still jump around. in fact last week i had them up and running for about 3 hours then tried to upload some new photos, but after an hour of them d…
  • as for cables, i have store bought 25' jumpers and a 150' self made jumper. I used these cables all thru programming and i also have a LAN tester (paladin tools cable checker 1574) that shows my pin config if connections are good or not. as for …