Hog 4 PC Issues, Hog Clock Init Error

kyle.bourgeoiskyle.bourgeois Registered User
I am having issues with a Hog PC setup. The system was originally Hog 3 PC with a wireless router to connect a laptop or tablet wirelessly. Using the tablet was extremely slow and un-reliable; and often caused the main PC to have a show database error. I would frequently get a "Hog Clock Init Error" when Hog PC was loading and sometimes would get a "Show Load Init Error" on the tablet when trying to connect to the show.

With all of these issues, I decided to upgrade to Hog 4 PC and during the process re-installed windows just to be safe. After the upgrade, I am still having the same issues.

The system is as follows:
-Rackmount PC running Windows 7 Professional and Hog 4 PC
-Hog Super Widget
-Cisco Wireless Router
-Samsung Series 7 Slate tablet running windows 7 and Hog 4 PC


Any thoughts on what may be causing these issues and how to resolve them?

Comments

  • swolfswolf Registered User
    edited September 2013
    i am not shure if it's really help but i had the same "clock time init error"
    on my full boar. this failure cames from the network switch between hog and dp! i know this is not the same because it's another system but always when i got errors like this it was a network communication failure...
  • MLorenzMLorenz Registered User, Hog Beta
    edited September 2013
    clock time init error is always network related...
    so check all network settings, turn off unused network connections etc.
  • shandy666shandy666 Registered User
    edited October 2013
    I had all these problems and they all went away when I stopped using DHCP and used static address !! everything runs perfect in speed and reliability since
    Hope this helps
  • kyle.bourgeoiskyle.bourgeois Registered User
    edited November 2013
    I switched to static IP addresses and am still having the same issues. Any other thoughts?
Sign In or Register to comment.