Merge Problems

WHoogWHoog Registered User
Hi,

I am encountering problems when I want to merge our showfile into a new show.
We are using an roadhog.

When I want to merge/import an show from a backup I get the message merge failed, server busy errorcode 1003.

The original showfile build: 4.1.11


Small info:

We are a theatre running the roadhog.
Showfiles created in summer 2008.
It would be great if we can merge it into the latest build with the latest library.


Greetings

Wouter de Hoog

Comments

  • cmuenchowcmuenchow Registered User, Administrator, HES Staff
    edited April 2010
    Sorry for the trouble. Go ahead and upload your show file to me at upload.highend.com and I will take a look.
  • WHoogWHoog Registered User
    edited April 2010
    Thank you, i will upload it tonight (GMT+1)
  • WHoogWHoog Registered User
    edited April 2010
    Hi Chris,

    i was wondering if you had find any problems with the showfile.

    Greetings

    Wouter de Hoog
  • cmuenchowcmuenchow Registered User, Administrator, HES Staff
    edited April 2010
    Sorry, I didn't receive the upload notification. I did find your showfile however and I am looking at it right now.
  • cmuenchowcmuenchow Registered User, Administrator, HES Staff
    edited April 2010
    I managed to get the show file merged into a new show using some beta software here in the lab. The show still needs to be re-patched though.
    Here is a link to download:
    https://www.yousendit.com/download/OHo1OGNjTkx1Yk0wTVE9PQ

    Let me know if you have any trouble with it.
  • WHoogWHoog Registered User
    edited May 2010
    I really thank you very much.
    yesterday updated the hog to the latest version including latest xpe image and it works great.

    There is one new issue with the software.
    If you start up the console with the roadhog wing attached (usb->vga) it doesn't start up the extra screen. I have to enable the extra monitor in control panel every time i start up the hog.

    But i am still very happy running the converted showfiles on the latest build.

    Greetings

    Wouter
  • cmuenchowcmuenchow Registered User, Administrator, HES Staff
    edited May 2010
    This is something we've looking into in the past and I believe it has to do with the fact that the USB to VGA device driver is not yet loaded at the time we go and check for external monitor devices and try to enable external monitors on startup. I agree its a bit annoying to have to re-enable it everytime you boot.
  • WHoogWHoog Registered User
    edited May 2010
    ok in the build in xpe image 1.4.0 this wasn't an issue.
    I hope it can be fixed in the future.

    Thank you so much.
  • WHoogWHoog Registered User
    edited May 2010
    I have used the showfiles you fixed and everything works great.

    Saturday i am trying the 3.1.6 update so let's see what happens
Sign In or Register to comment.