Merge

barnes2000barnes2000 Registered User, Hog Beta
Not the most important request out there, but is there any way you can make Merge Enter, merge values from programmer into current cue of chosen master? There by eliminating the need to type the cue number.

Comments

  • stephlightstephlight Registered User
    edited January 2010
    Something like Update?
  • barnes2000barnes2000 Registered User, Hog Beta
    edited January 2010
    Something like Update when you're in a cue's editor, but not Update from the programmer. Update from the programmer still asks where you want the values sent to, and if its a new fixture, Update only shows the latest cuelist built as the list to send it to.
  • bradpepebradpepe Registered User, HES Alumni
    edited January 2010
    Hi Scott...

    Funny I was programming the other day and I thought about this too. I just looked and found that there is an enhancement logged from 2006 (#9112) that says you suggested this back then in this thread: http://forums.highend.com/showthread.php?t=1802

    So I have added your current comments to the thread... maybe we can bump this up!

    I also was thinking it would be cool as [Merge][Merge] to be similar to [cue][cue]
  • barnes2000barnes2000 Registered User, Hog Beta
    edited January 2010
    Have I come full circle? I'm starting to repost old ideas? Man, I'm getting old.:)

    Thanks Brad.
  • srautanesrautane Registered User, Hog Beta
    edited January 2010
    and still in my wishlist...and I guess Marty likes this too :)
  • Marty PostmaMarty Postma Registered User
    edited January 2010
    srautane wrote: »
    and still in my wishlist...and I guess Marty likes this too :)

    Yep...that would still be a +1 from me. ;)
  • barnes2000barnes2000 Registered User, Hog Beta
    edited January 2010
    Brad,

    I like the Merge Merge idea. Do you think it would be possible to make it clear the programmer after merging as well?

    "Bring 101 and 102 down to 70%"
    Merge Merge...Bam! Done.
  • bradpepebradpepe Registered User, HES Alumni
    edited January 2010
    That's cool Scott... of course that also would want to be an option because not everyone would like that... I will add it to the request.
  • srautanesrautane Registered User, Hog Beta
    edited January 2010
    Well...I'm kind of confused now.

    I thought Merge Merge would work like cue cue...
    Cue Cue opens current cue in editor. It's like Cue Open
    So, what I thought was, that Merge Merge would merge the current cue to programmer (like Cue # Merge Enter does). It would be handy cause Cue # Copy Enter brings info only when programmer is empty.

    I think Merge Enter would be enough cause it leaves an option to modify masks and tracking...but maybe automatic clear is ok...
Sign In or Register to comment.