Hog1k to ignite VL2500

Hans BHans B Registered User
Hi,

Always using Macs in the show, but for one day had to use VL2500 spots and washes. We could not make the lamp-on command out of the Hog1000.
In the control channel there is command for that but did not work, we used an avo desk to ignite.
Can someone tell me what is the trick? how can I make it work?

thanks a lot,
Hans

Comments

  • jxgriffijxgriffi Registered User, DL Beta, Hog Beta
    edited December 2009
    For VL's, you have to have IDLE, then strike for a minimum of 6 seconds and then back to IDLE. Record them into palettes or into a cuelist so they are instant and not going through other commands. Otherwise, while you're scrolling through the control channel, you won't get what you want.
  • Hans BHans B Registered User
    edited December 2009
    jxgriffi;44076 said:
    For VL's, you have to have IDLE, then strike for a minimum of 6 seconds and then back to IDLE. Record them into palettes.
    No succes with this, lamps still won't strike.
    What i did:
    I used the latest library files, en than [select fixtures] [controlewheel to IDLE] [record beamlook palet 1], [controlewheel to LAMP ON] [record beamlook palet 2]
    after that i run the palettes as you described.
    All other functions are working perfect, the problem is just how to strike those VL's from the Hog1000, as said, striking from an avolites desk works fine....
  • Marty PostmaMarty Postma Registered User
    edited December 2009
    You also must set the Strobe to Closed I believe for the control channel to activate.
Sign In or Register to comment.