Lots of lag

tturttur Registered User
Hi All,

Just installed new 3.1 and had to revert to the 3.05. I uploaded a show i used in version 3.05 with no issues and when i used it in 3.1 the lag was killing me. I hit a button and wait like a min or so before it reacted. Now i have gone back to the previous version and have no issues everything runs smooth as butter. What can it be? I have dp2000 and a expansion wing.

:confused: Thank you

Comments

  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited November 2009
    Tony

    When you say lag what do you mean?
    Are you seeing a lag in Output or just button presses?
    Do you have any external monitors turned on?
    What windows are open on your displays?
  • tturttur Registered User
    edited November 2009
    Sorry for not being specific. When I start up the console and i start my regular functions it seems fine after about 5 min the console starts getting sluggish where when you press any button you see nothing for a min or so Lets say i press 22 @full. You will see 2 wait wait wait 2 wait wait wait then full. This also happens when i am trying to use the arrow keys to scroll the the screen up and down. So it can get annoying because its always trying to catch up and it goes up, down, up, down. I think you understand what mean. I have 2 external monitors running. One with a programmer and another with the output window. Like i said i have no issues on the previous version and have always run my 2 monitors like this. I have about 150 movers and need to keep track of them, so my monitors are essential to me. Thanks for your help.
  • AndrisAndris Registered User
    edited November 2009
    What console are you using?
    I have had this problem with the Road Hog using the IOGear USB to VGA box and external monitor.
    Try lowering the resolution of the external monitor and see if that makes a difference.
  • tturttur Registered User
    edited November 2009
    I am running a hog3 with expansion wing.
  • tturttur Registered User
    edited November 2009
    OK so i minimized the resolution and dont seem to have any lag issues. Thank you so much for the help.
  • tturttur Registered User
    edited November 2009
    So when i do split screen with the cue list screen I start getting a horrible lag. Anyone experience this yet?
  • erockerock Registered User
    edited November 2009
    Have you updated to 3.1.1? This release solved this problem, I believe.

    Eric
  • tturttur Registered User
    edited November 2009
    Got it. It is running very smooth now thanks you all.

    :headbang:
Sign In or Register to comment.