Opening Cue has to be done twice

improveimprove Registered User, DL Beta
Last night I was finetuning a programmed show. Everytime i tryed opening a cue the first time it shows the fixtures from that cue, but without any values... Opening for the second time shows fixtures and values.

Doing a lot of editing and updating it started to be really annoying to have to open each cue twice before it can be edited...

Running 3.0.5 on IPC

Anyone seen this before?

Fons

Comments

  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited November 2009
    Fons

    Please retest this with the new release 3.1.0 b2672.
    I think you were running into some of our know redraw problems.
    The redraw problems should now be fixed in the new release.
  • stacherastachera Registered User
    edited November 2009
    That happens to me. Try pressing "Fade" at the top of the window and then press "Value". At least you won't have to re-open the window.
  • Marty PostmaMarty Postma Registered User
    edited November 2009
    Also try turning off "Compact".
    Steven is correct in that changing what data you are looking at in the editor generally corrects this as well if you have "Compact" turned on.

    Hope this helps. :)
  • improveimprove Registered User, DL Beta
    edited November 2009
    Thanks you all...

    I was using the 'compact' mode so Marty, you've got a point there. Although i would like to keep it since i'm running DL-2's and Catalyst... and don't want to move the screen around a lot.

    I will do an install of the new software version 3.1.0 later this week and see if it solves this.....

    Fons
Sign In or Register to comment.