Additional layer?

Sandals512Sandals512 Registered User
I know your locked into the hardware capabilities of the Axon server in the DL2's/3's.
But is there anything in the works to add another layer or 2?

i really like using the DL3's and AXON server, but am continuously limited by only having 3 layers.
Even the previously discussed ability to crossfade on the same layer would be an improvement (i know that is hard to implement, but the Mbox and maxedia are doing it quite well at the moment).


Other than that keep up the good work :)

Comments

  • SBlairSBlair Registered User, HES Alumni
    edited September 2009
    Just hang in there....things are planned here ;)
  • Sandals512Sandals512 Registered User
    edited September 2009
    I'll sit patiently and wait.

    But if i'm disappointed i'll TSO roll you to death
  • SBlairSBlair Registered User, HES Alumni
    edited September 2009
    What makes you think we aren't putting in a feature so that I can randomly TSO-roll you with the fixtures? :)
  • Sandals512Sandals512 Registered User
    edited September 2009
    I may have to declare war on HES
  • jfqgojfqgo Registered User
    edited September 2009
    :aargh4: Please Please Please.......no TSO here. It's the only place I feel safe these days!

    Justin
  • jxgriffijxgriffi Registered User, DL Beta, Hog Beta
    edited September 2009
    Wizards of Winter AND Rick Astley....they should now be part of the "stock content." :18::18::18::18::18:
Sign In or Register to comment.