Pallets to Cuelist

cormacjackcormacjack Registered User, DL Beta
Hi,
So i would like the ability to be able to move a range of pallets to a cuelist directly without recording each indivdual cue.

So for example Colour 21 thru 41 move list 1,which would give me 20 cues in consectutive order in a cuelist using the default timing of the show/console.
Another option would be group 1 (all wash for example) Colour 21 thru 41 move list 2 which would give be all the colour information for group 1 on list 2.

Again if this was possible for all pallets all the better.

Or possibly "group 1 record colour 21 thru 41 move list list 1" same idea but adding record syntax.

Regards Cormac

Comments

  • vigsovigso Registered User, Hog Beta
    edited July 2009
    :notworthy: this will be a very nice feature...
  • Joe BleasdaleJoe Bleasdale Registered User
    edited July 2009
    +1


    :hogsign:
  • LeggyLeggy Registered User, Hog Beta
    edited July 2009
    would be particularly useful if each cue in the stack was autonamed the same as the pallette recorded in it...

    Leggy.
  • Joe BleasdaleJoe Bleasdale Registered User
    edited July 2009
    +1 on that Leggy. Good idea.
  • LeggyLeggy Registered User, Hog Beta
    edited July 2009
    not actually my idea - this whole thread describes something you can do on a Magic Q.

    Leggy.
  • Joe BleasdaleJoe Bleasdale Registered User
    edited July 2009
    Ahh. I have never used a Magic Q.

    Thanks,
  • cormacjackcormacjack Registered User, DL Beta
    edited July 2009
    Or on a chamsys console

    C
  • LeggyLeggy Registered User, Hog Beta
    edited July 2009
    Magic Q is Chamsys mate!

    Leggy
  • kmontagnekmontagne Registered User
    edited July 2009
    +1 here too. It would be a good time saver.

    --
    Kevin Montagne
  • bradpepebradpepe Registered User, HES Alumni
    edited July 2009
    I have logged this suggestion as item #12984. Thanks to all as it is a good idea...
  • cormacjackcormacjack Registered User, DL Beta
    edited November 2010
    Brad
    is this still included in future requests or enhancements.

    Thanks Cormac
  • bradpepebradpepe Registered User, HES Alumni
    edited December 2010
    Hi Cormac,

    All requests go into our list of future items. Then as we plan releases we review what has been requested, set priorities, and locate related requests. Currently this item is still planned for the future with no specific timeline for its completion. I suspect that it could fall into some of the work planned for later next year, but we have not locked in all the items for that version yet...
  • leebotleebot Registered User, Hog Beta
    BUMP
Sign In or Register to comment.