(3.0.0 b2417)Bug Report: Submaster Flash issues.

Jason KewJason Kew Registered User
Name:Jason Kew
Date:June 5 2009
Software Version and build number:3.0.0b2417
Number of displays:2
Connected USB Devices:0
Networked Devices:0
I have set up IM's on my faders of my Road Hog and switched the flash buttons for each of them to flash on and not off by holding open and pressing the choose button for the IM, going into options/master and set the flash to 100% instead of 0%. I close the window and push the flash key and it works so I move onto the next one. Once done the next one the previous one didn't work. This kept on going till I had all my flashes adjusted and then eventualy the last one set up wouldn't flash to 100%. They all would flast to 0% if I had the faders up. I restarted the console and then they all worked but as the console ran for a bit they all would eventually revert back to the whole flash to 0% but the settings would say that they are set to flash to 100%. Unfortunatly I can't upload the show file as I keep on getting an upload failed message so if you would like the show file please email me at continuum_lx@yahoo.ca and I'll gladly send you a copy.

Comments

  • bradpepebradpepe Registered User, HES Alumni
    edited June 2009
    You have mail...
  • Jason KewJason Kew Registered User
    edited June 2009
    Now the flashes aren't working at all on the board or on the hog3pc.
  • bradpepebradpepe Registered User, HES Alumni
    edited June 2009
    Jason,

    Our test team has been unable to reproduce the problem, however they did find that your DP was set to Node #401. This could be the problem. You might try changing this to #1 or similar.
  • Jason KewJason Kew Registered User
    edited June 2009
    How do I go about doing that?
  • Joe BleasdaleJoe Bleasdale Registered User
    edited June 2009
    Jason Kew wrote: »
    How do I go about doing that?

    I assume Brad is talking about the net number of a node. To change it, double click it in the network window, change it to what you require and press [Apply].

    The Network window can be accessed by pressing [Setup] and then by pressing the [Network] tab that appears in the bottom right hand side of the primary touchscreen.

    Regards,
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited July 2009
    Jason

    Sorry to not get back to you sooner with our finding!

    An 'Inhibitive Submaster' will stop flashing to 100% when another inhibitive
    submaster or a cue list has been recorded/moved to the playback bar.

    We have logged this as bug #12914.
Sign In or Register to comment.