Hog 3 DP disconect issue

hercthxhercthx Registered User
Just wondering if anyone has come accross this issue. running hog3 with dp2000 v.3.0.1. and while in standby waiting for cue . the console started to indicate the network error exlamation mark (although dp2000 showed it was still connected)blacking out sound stage. in the end I had to fully shut down and restart dp and console. any thoughts on how to avoid this in future?

Comments

  • hercthxhercthx Registered User
    edited March 2009
    Does anyone know if this could be due to a power bump. not quite enought to shut console off but enough to disconect dp2000 from show? any thoughts?
  • jxgriffijxgriffi Registered User, DL Beta, Hog Beta
    edited March 2009
    Are you using a network switch or direct to console with a crossover cable?
  • hercthxhercthx Registered User
    edited March 2009
    direct to console
  • jxgriffijxgriffi Registered User, DL Beta, Hog Beta
    edited March 2009
    It could be as simple as a frayed wire in the crossover cable.

    I would try a different crossover cable and see if you still have problems. I have personally never seen this on a direct setup. I have had power hiccups kick out a switch and it had to be restarted...but not direct.
  • hercthxhercthx Registered User
    edited March 2009
    ya same here, I was hoping that it was a power hiccup and that a ups would fix it, i will also try a new crossover cable.
  • hercthxhercthx Registered User
    edited March 2009
    Changed out my crossover cable and put system on ups. so far all good.
Sign In or Register to comment.