DMX IN ?

just-lightsjust-lights Registered User
Hello,
tried to use the search-option, but did not find anything.
Looking for DMX INput on HOG Full Boar or HOG3 Console!
Is that Possible?
:1zhelp:

Comments

  • wizardwizard Registered User
    edited March 2009
    Don't think this is possible. But what are you trying to accomplish?
  • Joe BleasdaleJoe Bleasdale Registered User
    edited March 2009
    On the Hog 3 im 99.9% sure its not possible.. unless one of the ports on the DP can be configured otherwise.
  • wizardwizard Registered User
    edited March 2009
    Im sitting with both DPs in front of me now, and I can not find any function that resembles anything like this. I have never read anything about this nor is there any reference to this in any manual... This leads me to believe that at the current point, this is not possible.
  • rosswillrosswill Registered User, Hog Beta
    edited March 2009
    Not supported. Only applies to Hog 2.

    Regards Ross
  • Joe BleasdaleJoe Bleasdale Registered User
    edited March 2009
    wizard wrote: »
    Im sitting with both DPs in front of me now, and I can not find any function that resembles anything like this. I have never read anything about this nor is there any reference to this in any manual... This leads me to believe that at the current point, this is not possible.

    Thats why is said 99.9% sure its NOT possible. But Ross has confirmed it. Thanks Ross.
  • rosswillrosswill Registered User, Hog Beta
    edited March 2009
    With the recent ArtNet implementation however, it does not put this outside of the realms of possibility for future implementation I would think. There are 101 DMX-ArtNet devices on the market.

    Ross
  • Joe BleasdaleJoe Bleasdale Registered User
    edited March 2009
    rosswill wrote: »
    There are 101 DMX-ArtNet devices on the market.

    Ahh yes. How high on the implementation list it would be though is another matter.. Suppose it could count as another hog 2 feature that people want..?
  • cmuenchowcmuenchow Registered User, Administrator, HES Staff
    edited March 2009
    Dmx input is not currently support on any consoles in our Wholehog line.
  • jxgriffijxgriffi Registered User, DL Beta, Hog Beta
    edited March 2009
    Hello,
    tried to use the search-option, but did not find anything.
    Looking for DMX INput on HOG Full Boar or HOG3 Console!
    Is that Possible?
    :1zhelp:

    What are you looking to do? There might be other options.
  • just-lightsjust-lights Registered User
    edited March 2009
    .... Suppose it could count as another hog 2 feature that people want..?

    Oh yes !!


    @ jxgriffi:
    I just need a bunch of Faders to Control my Conventionals very Quick.
    Fader Wings are toooooo expensive for that :nono:
    so I want to connect a conventional Light Desk (like MA LC24/2 or such)
    to a Full Boar, like I did that with the HOG 2 for so many times. :17:
  • wizardwizard Registered User
    edited March 2009
    There are different fader wings that either passed DMX through them, or, that will "record" an output from another console... so set it up on the hog, play it back and "record" the DMX output from the desk onto the faderwing.
Sign In or Register to comment.