Cue Liste directer ?

vigsovigso Registered User
HI Guys...

how can i playback a cue directly from the cue list window ? :dunno:

i wont to activate by pressing the cue and release when i pres it again

Thanks..

Comments

  • prmuchaprmucha Registered User
    edited February 2009
    Well, the easiest way to release it is to program a release list that has the release as a comment macro. To play each of these, the Guard button needs to be disabled just above the cuelist window.
  • prmuchaprmucha Registered User
    edited February 2009
    You could also program a similar single cuelist where the first cue is whatever you want to have. The second cue is a blank cue with the release as the cuelist (ie in the comment macro RL1 for releasing cue list 1). Then in the options, use "reset on release" as the option and pressing it the second time will release it.
  • vigsovigso Registered User
    edited February 2009
    Hi Patrick..

    Thanks.. i think i go for nr. 2.. ;o)
  • vigsovigso Registered User
    edited February 2009
    hi again..
    how do i set it up so i can activate the Cue by touch it on the CueList Directory ?

    Thanks
  • erockerock Registered User
    edited February 2009
    Make sure "Guard" is turned off.

    Eric
  • vigsovigso Registered User
    edited February 2009
    super.. thanks..
Sign In or Register to comment.