StudioSpot 250 Void code

laurinlaurin Registered User
edited October 2008 in HES Automated Lighting
I have never seen this code come up befor and now I have one on show anyone know what this is?:eek:

Comments

  • PuffyfishPuffyfish Registered User
    edited October 2008
    laurin wrote:
    I have never seen this code come up befor and now I have one on show anyone know what this is?:eek:

    What code? :confused:
  • laurinlaurin Registered User
    edited October 2008
    the code is "void"
  • laurinlaurin Registered User
    edited October 2008
    Vo1d sure still dont have any idea what that is
  • laurinlaurin Registered User
    edited October 2008
    ok that must be a new version and why iv never noticed it before so the problem I was having isnt related to that. which leaves me with more questions.
  • TimMillerTimMiller Registered User
    edited October 2008
    so what is the problem you are having?
  • laurinlaurin Registered User
    edited October 2008
    Well Ill try to explian. At random times one of the lights will jump in position, shutter down and freeze in that position it will pass on data but not receive it. the only way to reset it is to kill the power it wont home from the board.
  • Marty PostmaMarty Postma Registered User
    edited October 2008
    What console are you using?
    Is your DMX line properly terminated?
  • PuffyfishPuffyfish Registered User
    edited October 2008
    What console are you using?
    Is your DMX line properly terminated?

    My thoughts also Marty. Sounds like dmx ghosting.
Sign In or Register to comment.