HogPC as a backup for RoadHog F.B.

HUGOLiTEHUGOLiTE Registered User
Hello everybody !!

Is it possible to use a hog PC (hogIII) system as a backup system for a Road Hog Full boar??

If so, how do I do this ?

Thanks alot !

/ Johan

:hogsign:

Comments

  • cmuenchowcmuenchow Registered User, Administrator, HES Staff
    edited September 2008
    Yes, this is possible. My recommendation is to run a backup copy of the show on Hog3PC side by side with you main system using Midi Show Control to link the two. This will allow Hog3PC to listen to all the play messages and keep up with the show as it runs so if you need to switch to the backup then you will be on the right page and cue. However, midi backups do not track things like record or moving cues. Therefore this best used as a "show time" backup solution.
  • HUGOLiTEHUGOLiTE Registered User
    edited September 2008
    Ok !

    Will there in the future be a way to use the network betwin 2 consoles as a full tracking backup? Master/Slave realtime...:dunno:

    All the best / Johan
  • bradpepebradpepe Registered User, HES Alumni
    edited September 2008
    Johan,

    The network tracking backup is planned for the near future...
  • HUGOLiTEHUGOLiTE Registered User
    edited September 2008
    OK ! thanks !
  • ::gc::::gc:: Registered User
    edited October 2008
    Hi,

    Do I only have to link them using the MISC?? or should I activate something to it runs the cues in the back up console at the time??

    Thanks..
  • jxgriffijxgriffi Registered User, DL Beta, Hog Beta
    edited October 2008
    You have to link with Midi and then on the primary console set MSC Out to ON. On the backup console set the MSC IN to On.

    Load the same show onto both setups and things should run accordingly.
  • ::gc::::gc:: Registered User
    edited October 2008
    OK, I'll try it.
    Thanks for the support!
Sign In or Register to comment.