Bug Report (2071) Copy Parameters

HillbillyHillbilly Registered User
V2.6 b2071
1 – Hog 3
1 – DP

Issue – copying parameters fails. When using the copy syntax “fixture 1 copy 2-8 enter” only certain active parameters copy. For example, while shop testing a batch of fixtures we created a look where all wheels are doing a 300 RPM scroll. When we went to copy that to the rest of the fixtures using the previously mentioned syntax, only one or two of the parameters would copy. I cleared that out, set it up again, this time touching all parameters of the first fixture. When I copied it to the other fixtures, all parameters copied EXCEPT for the wheels doing the fast scroll. At most, I could get one wheel to copy (gobo or color), but I could never get all the wheels to copy (2 color wheels, one gobo wheel). I tried this 10 different times, and all 10 times this happened. Sometimes it would copy the gobo wheel, other times it would copy the color wheel. During testing, I would randomly touch the source fixture or not. It did not seem to have any effect.

I have not had this happen on previous builds.

Comments

  • bradpepebradpepe Registered User, HES Alumni
    edited August 2008
    Hillbilly,

    What happens if you copy form one fixture to one other fixture?
  • HillbillyHillbilly Registered User
    edited August 2008
    Brad,

    After some more testing, I have the problem narrowed down. When you send a maximum value (300) to a scroll parameter it will not copy. If you send anything but a max value, (0-299) it will copy just fine. When in slot mode, there is also no problems. Copying to a single fixture as opposed to a group makes no difference.

    Thanks,
Sign In or Register to comment.