HogII: LED can flickering when in "edit fixture"

lightbrightlightbright Registered User
I have some LED Par 64's. When I go into the Patch menu and edit a fixture, the LED cans flicker everytime I press the arrows to move across the screen.
Anyone know what that is about?

Comments

  • lightbrightlightbright Registered User
    edited August 2008
    and that's when editing any fixture type that has been patched
  • bradpepebradpepe Registered User, HES Alumni
    edited August 2008
    John,

    Are you opening your patch via the patch button or recalling via a view? What other windows are open? Does this occur with ONLY the patch window open?
  • lightbrightlightbright Registered User
    edited August 2008
    I'm actually using a Hog500 (I meant Hog II OS) so I am using the patch button

    It actually happens when I save as well (when I hit 'OK' to save)
    also when I hit 'add fixture'
    and when I hit 'ok' to exit the 'set up - shows' menu (but not going into it)
  • TimMillerTimMiller Registered User
    edited August 2008
    To me it sounds like you are using some old software. I know the Hog II's would make the lights flicker when saving, but I have not run into that on the Hog 500/1000. Try updating the software.

    http://www.flyingpig.com/support/hog2/downloads/jnt2_177.zip
  • tadawsontadawson Registered User
    edited August 2008
    TimMiller wrote:
    To me it sounds like you are using some old software. I know the Hog II's would make the lights flicker when saving, but I have not run into that on the Hog 500/1000. Try updating the software.

    http://www.flyingpig.com/support/hog2/downloads/jnt2_177.zip

    I have a Hog 1000 on the latest code, and it goes dead as a doornail to stage when saving, same as the H2. IIRC, the last time I tried to do a fixture edit with things live, I got a blackout . . . . I think it may just be the nature of the desk. I'd verify that, but the console is packed up in the shop right now . . .

    - Tim
Sign In or Register to comment.