help whit timing

GDiluminacionGDiluminacion Registered User
hello... it´s me again... :rtfm:

this is something i can´t find in the UserFM.
i understand that the WH3 can time all parameters in separate. but i don´t realise how. for example:

cue 1 is a scene whit open studio colors in cyan liting the band and mac 2000 are dim out in and up porsition
cue 2 is to bump the intensity of the mac2000 but they have to came down in 8 seconds...
if i put the 8 seconds in the general timing everything will fade in 8 seconds including intensity... and this is what i don´t want... got me?

hop you can give me some instructions about this issue

cheers...

Gianfranco

Comments

  • Innovative IlluminationsInnovative Illuminations Registered User
    edited July 2008
    Try this...
    1) Select the CHOOSE button above the cuelist you want to edit
    2) CUE 2 OPEN (select the Mac 2k's) POSITION TIME 8 ENTER UPDATE

    I believe this should do it.
  • bradpepebradpepe Registered User, HES Alumni
    edited July 2008
    To clarify a bit... Calvin is correct, but first you need to assign a time of zero to the entire cue or just to intensity. For instance, working from his directions:
    1) Select the CHOOSE button above the cuelist you want to edit
    2) CUE 2 OPEN (select the Mac 2k's)
    3) INTENSITY TIME 0 ENTER
    4) POSITION TIME 8 ENTER
    5) UPDATE

    You can learn more about individual parameter timing in section 20.2 of the user manual.
  • Innovative IlluminationsInnovative Illuminations Registered User
    edited July 2008
    Hey Brad

    Oops...I negleted to add the intensity part in the steps. Kinda figured if he understood how to do the position time then he could apply this to any parameter...;)
  • bradpepebradpepe Registered User, HES Alumni
    edited July 2008
    no worries Calvin... I just figured since he had already changed his entire cue to 8 seconds that it would be important to point this out.

    I hope all is well with you and you are staying busy.
  • GDiluminacionGDiluminacion Registered User
    edited July 2008
    Thank you Brad and Calvin

    I believe i got it.

    lets see...
    1 set the entery cue time to 0s
    2 click intesity - time - 0s / click position - time 8s
    and update the cue

    i got the board on an event so i´ll try this later and let you know

    thank you very much

    best regards

    Gianfranco
Sign In or Register to comment.