Wierd Parking issue

stephenwykerstephenwyker Registered User, DL Beta, Hog Beta
I have this wierd issue, with fixtures being "overriden" even though they have been park.

Say I select 3 cyberlights, set them as I like, click touch, then park. In theory, NOTHING on those lights should ever move again.

But theory is a wonderful thing, and I can run a movement cuelist (with those and may other fixtures in that list), and the fixtures will snap pan left (or right) the snap back to where they were. They never actually start moving, only freek out for a second, same few cues in the list.

Any ideas what i might be missing?

Comments

  • teericksonteerickson Registered User, HES Alumni
    edited May 2008
    Stephen,

    I hate to say it, but it sounds like you may have run into a legitimate bug here. Could you send me your show file (it can be uploaded at http://upload.highend.com) and let me know what to park and what cues to play so that I could take a look at this problem?

    Thanks.
  • stephenwykerstephenwyker Registered User, DL Beta, Hog Beta
    edited May 2008
    I'll grab my showfile and send it off when I'm back by the board.
  • stephenwykerstephenwyker Registered User, DL Beta, Hog Beta
    edited May 2008
    uploaded.
  • cmuenchowcmuenchow Registered User, Administrator, HES Staff
    edited June 2008
    Hey Stephen,

    Have you seen this again since you first reported it? I have been unable to reproduce.
  • stephenwykerstephenwyker Registered User, DL Beta, Hog Beta
    edited June 2008
    Happens everytime. I can write out how to make it happen.
  • cmuenchowcmuenchow Registered User, Administrator, HES Staff
    edited June 2008
    That would help us out.
Sign In or Register to comment.