Starting to not like Studio Commands

EsotericEsoteric Registered User
edited October 2007 in HES Automated Lighting
:aargh4: So, I have another Studio Command that when I plug it in, nothing happens... It had a logic board fuse... I replaced that, and still nothing... Any ideas? Please dont say LPS...

Mike

Comments

  • Woodj32177Woodj32177 Registered User
    edited October 2007
    No, it probably is the motor power supply,
    If you have nothing at all, that usually is the culprit..
    They are a bit less expensive than the LPS.
    Good luck,
    Joshua Wood
  • EsotericEsoteric Registered User
    edited October 2007
    Could any of this (blown fuses, LPS and motor power supplies failing, etc) be caused by the units being twofered?

    Mike
  • Marty PostmaMarty Postma Registered User
    edited October 2007
    Possibly....if you have one unit of two on a circuit that is having problems, it can create 'noise' that will cause problems to the other as well. Especially during lamp strikes.
  • EsotericEsoteric Registered User
    edited October 2007
    I was thinking more of cumulitive effects... They are even having problems when I put them one to a circuit in the shop... But I thought the twofering might have a cumulitive effect...

    Mike
  • PuffyfishPuffyfish Registered User
    edited October 2007
    Provided you have a 20 amp circuit with 750 lamps 2 per line ought to be fine. Id be checking the elect feeding my gear all the way back to the breaker to verify the base feed.
Sign In or Register to comment.