Downloading the DL@ Wheelset

garyg15garyg15 Registered User
edited June 2007 in Axon
First of all will this work with the Axon? Also how do i put it into my HOG III to make it work?

Thanks

Gary

Comments

  • schiefelsschiefels Registered User, HES Alumni
    edited June 2007
    Gary,

    Yes, this will work with your Axon media server since the Axon is actually patched as one DL.2 Global and three DL.2 Graphics Layers.

    To put it into the Hog 3, burn it onto a CD or put it on a Zip disk. Load a show, insert the disk into the Hog 3, press Setup, then select 'Preferences" from the tool bar on the bottom of the right-hand touch screen.

    At the bottom of the window that comes up, you will see "Import". Press import, browse to the disk you have inserted and select the wheelset file. Press OK. This will take you back to the preferences window. Press "Apply", then close the window.

    That should be it. You will need to load this wheelset for every new show you work with the DL.2s or Axons on. If you run into any issues while loading it, please let me know.

    Thanks,:beerchug:
  • garyg15garyg15 Registered User
    edited June 2007
    Ok next question, how do you power down the Axon Media Server properly? All I can see is to kill power to the unit.

    Once again, thanks

    Gary
  • Zach PeletzZach Peletz Registered User, HES Alumni
    edited June 2007
    Gary,
    To power down Axon you need to hold down the rocker switch in the off position (to the right) for a few seconds. It is located on the front of the unit right next to the reset button.
  • schiefelsschiefels Registered User, HES Alumni
    edited June 2007
    The Axon has software on it that protects the operating system portion of the drive, so there isn't a way to corrupt anything. So as far as powering down, you can hold down the power switch until it goes into soft power-off, or just yank the plug. It won't hurt anything.
  • cormacjackcormacjack Registered User, DL Beta
    edited June 2007
    Hi,
    May be wrong on this but as far as i know but if you import the wheel prefs for the axon/DL2 it may overwrite any prefs that you have in the show which isn't important if your starting a new show yourself but may become more of an issue if it's a show that has come setup already.
    Maybe matt or zach can let me know if this is correct.

    C
  • Zach PeletzZach Peletz Registered User, HES Alumni
    edited June 2007
    You would be correct. This is because preferences are just one file so there is no way for it to "target" specific settings. This will happen anytime you import any type of preferences. You will either have to import wheelset and then adjust your other preferences to your liking or you can use your own custom preferences and then manually arrange the DL2 wheelsets to your liking.
Sign In or Register to comment.