VL500 80 Volt

Kristian DreierKristian Dreier Registered User
Hi, What fixture should I use to make a VL500 80 Volt work on my HogIII?

I have ver. 1.3.8 (beta 9**something)

Kristian Dreier
Denmark.

Thanks.

Comments

  • Akito.HAkito.H Registered User, Hog Beta
    edited May 2006
    Hellow,
    Kristian

    VL5Arc Mode 4 (Extended 16-bit) 13ch
    is almost the same thing
    VL500 Wash Extended 16-Bit Mode

    Please try.

    Regards,
    Akito
  • Kristian DreierKristian Dreier Registered User
    edited May 2006
    I have, and Pan/Tilt works and mayby some other stuff ass well.
    But the dimmer is not working.

    Kristian.
  • teericksonteerickson Registered User, HES Alumni
    edited May 2006
    Kristian,

    I haven't use the 80V version of the VL500. This version has the external dimmer, right? Does the dimmer get addressed separately from the luminaire, or do you only need to set the address on the fixture itself?

    Thanks.
  • Kristian DreierKristian Dreier Registered User
    edited May 2006
    No, Its an internal dimmer.
    So yes, I only have to set the adresse on the VL.

    Kristian
  • teericksonteerickson Registered User, HES Alumni
    edited June 2006
    Kristian,

    I've been looking into this and I may have tracked down a library problem that could explain what you're seeing if you're using the VL500T library.

    I'm still digging around to see exactly what's going on. I'll certainly let you know what I find and get a corrected library if we need to, but could you try using the VL500A profile and let me know how that works for you?

    Thanks.
Sign In or Register to comment.