TouchOSC Erratic Faders

DaarrghDaarrgh Registered User, Hog Beta
Hi,

I have an iPad mini 2 running TouchOSC connected to my HedgeHog4X. I am using a custom OSC template with 6 faders associated with the first 6 Front Panel Faders (1 thru 6) on my Hog that work perfectly well.
Yesterday I tried a new TouchOSC layout that pointed the faders at the second bank of faders (11 thru 16) in the hope that they can be altered independently by another operator and without using up real estate.
Although the same layout works perfectly with Faders 1 >6, I get very erratic feedback from the console on faders 11 > 16.

Any ideas?

Comments

  • datadriverdatadriver Registered User, HES Staff
    Open the MIDI viewer and you will see what is happening
  • DaarrghDaarrgh Registered User, Hog Beta
    Checked that. Expected to see double events but the commands all stream in exactly the same way.
  • DaarrghDaarrgh Registered User, Hog Beta
    Checked that. Expected to see double events but the commands all stream in exactly the same way.
  • datadriverdatadriver Registered User, HES Staff
    The console is only ever going to send OSC traffic to a single destination. Technically you could multiple OSC devices sending UDP traffic (i.e. fader moves) to the desk but only one device is going to receive feedback.
  • DaarrghDaarrgh Registered User, Hog Beta
    I understand that, thank you. That is not my problem. I am not using any more than one wireless device running OSC connected to the desk.

    My problem seems to be faders on different banks. For example Fader 11 > 20.
Sign In or Register to comment.