Bug?!: Cuelist jumps to end after deleting cue(s)

MLorenzMLorenz Registered User, Hog Beta
Cuelist with several cues, deleting one cue in the middle.
Cuelist jumps to end/last cue.

3.2.1, several console types allover the range, with or without external hardware. New shows.

Comments

  • srautanesrautane Registered User, Hog Beta
    Happening to me also.
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    How are you deleting?
    I launched a new show and added 10 cues (a single desk ch at full in each cue)
    Cue 5 delete
    My cue indicator remained on cue one

    If cue 1 was in playback I remained on cue 1
  • MLorenzMLorenz Registered User, Hog Beta
    Cue xx Delete Confirm on touchscreen.

  • MLorenzMLorenz Registered User, Hog Beta
    I´m trying to recreate it with an exact repro. No luck so far. It happend to me several times. Just tryed it with a backup file on HOGPC and made it happen. Pressed undo. Logged of the show, back on, tryed it the same way not happening. It was happening when I was deleting an empty/dummy cue that was just used for triggering macros
  • srautanesrautane Registered User, Hog Beta
    Hmm. My problem is that if you are deleting the current cue the list jumps to the end. IMO, we should go to the next cue.
  • Simon LXSimon LX Registered User
    Yes, I'm seeing this too in 3.2.1 on RH4 if you delete the current cue. I can't remember previous action when doing this, but I'm sure you either went to the next or possibly previous cue?
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    Hello Guys,

    We were able to repro this in the lab. This is currently logged a defect 2775.
  • MLorenzMLorenz Registered User, Hog Beta
    Great news.
    Just when deleting the current cue or also when deleting other cues.
    Can´t find a proper repro yet, but still try to... ;)
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    2775 - Deleting the current active cue sends the cuelist to the end

    What other deleting issue are you talking about?
  • MLorenzMLorenz Registered User, Hog Beta
    I had it happen also for not the active cue...
    Still trying to find a repro.
  • datadriverdatadriver Registered User, HES Staff
    This has been fixed for the next release. B-)
Sign In or Register to comment.