Cue cue not working v3.2

JayJayJayJay Registered User, Hog Beta
Hey
Using v3.2 in a show right now to test. Seems that cue cue to show the current cue is not working.

Comments

  • JayJayJayJay Registered User, Hog Beta
    Tried the same with a new show build on v3.2 and cue cue was working!

    I had problems with a show created on v3.1.

    @Micheal if u want me to send the v3.1 showfile to you hit me a message
  • cmuenchowcmuenchow Registered User, Administrator, HES Staff
    Yes, please send the show file with the problem our way. I also cannot reproduce this on any of the show files we have here on file but if you got one causing problems we can definitely see what's going on.
  • JayJayJayJay Registered User, Hog Beta
    i've just sent the file to Michael
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited August 2015
    Hello,

    Can you please create a backup of the showfile and send that to me?
    Setup - Shows - Backup
    What you sent was a zipped file of an un-archived show file.

    Thanks
  • datadriverdatadriver Registered User, HES Staff
    This is a toxic combination of Programming Preferences -> "Close on Clear" checked AND "Follow Current" selected. Happens with any show file. Michael logged D-2652. You can uncheck Close on Clear as a workaround
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    This has been fixed internally and will be included in our next release.
    Sorry for the trouble this has caused.
  • cmuenchowcmuenchow Registered User, Administrator, HES Staff
    D-2652 resolved in v3.2.1 release!
Sign In or Register to comment.