Catalyst v5 and CITP

BenwinBenwin Registered User, Hog Beta
I am having issues getting thumbnails to show up from Catalyst v5.02 n546 to a hog 4 running 3.1.0

When I refresh Media and check the Media Status I see the file names of all the thumbnails copying & downloading and then it states "No valid URL for Catalyst Folder ## thumbnail" (## being the folder number)

Is there a workaround for this, I rely on the media quite heavily for this show and it is doubling my programming time.

Thanks
Ben

Comments

  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, HES Staff
    Have you set the IP address in the Patch Media dialog?
    Is Catalyst Enabled in the DMX processor settings?
  • BenwinBenwin Registered User, Hog Beta
    Yes and Yes
    I am seeing all the thumbnails listed in the Media Status window but they are not updating in the media picker, there is a No Valid URL fault, I have included a screen shot

    image

    .image
    https://icloud.com/sharedalbum/#B03GFssfGGlLfX6
  • Matroskin85Matroskin85 Registered User
    Did you decide this problem?
  • datadriverdatadriver Registered User, HES Staff
    edited April 6
    The way to troubleshoot this is to look at the HTTP page on Catalyst. Point a web-browser to http://serverip:8080/catws/files.html and take a peek. Better yet use the "curl" tool and look for lines
    in the returned page in a format such as MovieInfo folder=000 file=000 name="000openwhite.pct"

    You folder in question probably doesn't have that - that's a Catalyst issue. :-c
  • datadriverdatadriver Registered User, HES Staff
    I forgot to add that remember that Catalyst does not use CITP. Catalyst uses all HTTP communication.
Sign In or Register to comment.