Page change doesn't change playback bar

After while in the show the playback bar doesn't change text or cuelist nr.
Only when I push the fader to the point that the cue is activated it changes.
Is this a setting or a bug?

Comments

  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    Hello, this is a refresh bug we are searching for.
    As you found if you refresh the playback bar the data should refresh and display correctly.

    How was your network setup? Did you have any external devices attached to the desk?
  • nisssenissse Registered User
    Yes I had a Resolume Arena 4 over Art-Net DP4, no broadcast (1:3)(10.0.0.2), fixtures on 1 and 3, (a pangolin, user made, patched on 2, dmx, but not used)
  • jxgriffijxgriffi Registered User, DL Beta, Hog Beta
    Michael…

    Just had this happen again to a "guest" LD. I took my regular show file and created a new one for him to play around in (and keep my original in tact). I'm going to go through and try to find something after watching him to see if I can locate this nasty one! If I find anything, I'll send steps and show file.

    Show is:
    RH4
    ELO Touch Screen (using VGA Port and USB)
    Keyboard
    Mouse
    DMX 2 connected to back of console
    Fixture Net output to a Elation eNode 8 Pro and ETC 4-port Gateway
    Hog Net connected to wireless router (but no backup connected).
  • dandan Registered User, Hog Beta
    I have had this happen to me daily. Both with the RoadHog on its own, and with a DP8000 connected. Holding a choose key and using the RHS wheel to change the fader value seems to correct it for playback bar1, so I wonder if this was a side effect of implementing that new code. I have to log off and on again to correct it for the other wing bars.
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    Thanks for the information guys, I have ran into this on my gigs as well but have yet to get the repro.
    I have spent hours recording deleting in the lab and I just cant get the magic to occur.
    Dan...Pig+0 will correct this for the main playback bar, this is a shortcut to close and reopen the playback bar.
    Pig+1 to do the 2nd playback bar as so on.
    This is just refresh problem and when you close reopen the playback bar this will force the bar to refresh and correctly display the information.
  • srautanesrautane Registered User, Hog Beta
    I had this happening everyday on a system with H4 and FB4 as a tracking backup connected to two DPs. H4 had the bug, but FB4 was working fine.
Sign In or Register to comment.