WYG R34 and HOG 2.7.0

srautanesrautane Registered User, Hog Beta
One thing that I noticed today... It seems you have to assign Spot numbers for channels too to make them talk with Hog. Without Spot numbers intensity for channels goes from Hog to Wyg but not vice versa.
I think something has changed. If I remember right before you did not need Spot numbers for Channels in WYG.
Also focusing fixtures works pretty strange, but I think it is more like WYG issue. When I focus a fixture in Live. The fixtures seem to take the longest route (I must Flip them to correct the focus). Has anyone else experienced the same?

Comments

  • Marty PostmaMarty Postma Registered User
    Hi Sami,
    These are both long-standing issues with WYG.
    We have always needed to put "Spot" numbers into WYG as far back as I can remember.
    The focus issue is also an old one, and as far as I understand it has to do with how the WYG AutoFocus and Hog "Talk".....I had a conversation with Brad Schiller about this years ago.
    At that time what was needed was a total overhaul of the Hog Connectivity driver.
    Let me see if I can dig up the old thread.
  • Marty PostmaMarty Postma Registered User
    Found a few the old threads...some of which you were a part of Sami! ;)
    Not the same issue as WYG R22, but probably related.
    https://forums.highend.com/index.php?p=/discussion/comment/38756/#Comment_38756
    https://forums.highend.com/index.php?p=/discussion/comment/29966/#Comment_29966
  • srautanesrautane Registered User, Hog Beta
    Yeah, these problems have been around a long time in all kind of forms...
    I really hope they are not forgetting Wyg users because the Lightconverse is what comes with the console.
    It would be really nice if these bugs would finally get some more attention. Personally I have suffered those bugs since 2006...
Sign In or Register to comment.