Clone effects parameter

Hi guys,

I was working on the effects engine and trying to save some time by duplicating effects parameter from one row to another.
When i do a copy and paste of the whole row, some of the parameter values are off.
Any idea what i could have done wrong?
The values that show up in my programmer is in the link below:
https://dropbox.com/s/1clkn7e0deam272/20150204_143937.jpg?dl=0

Comments

  • MLorenzMLorenz Registered User, Hog Beta
    What was your syntax?

    eg. 1 thru 6 EFFECT COLOR POSITION COPY 7 thru 12
    This will copy the effect parameters, color and position from 1-6 to 7-12
  • srautanesrautane Registered User, Hog Beta
    Just a minor tip... You don't have to type the source if it's already selected.
  • Juay0004Juay0004 Registered User
    Hi Mlorenz,
    I realise my screen shot didn't show what I'm doing clearly.
    I was trying to copy the efx from cyan to yellow.
    The offset and size always seem to be different.
    srautane : thanks for your tip.
    =)
  • Juay0004Juay0004 Registered User
    Just to make it clearer. I highlighted the row of cyan in the effects engine editor and paste to yellow.
  • Juay0004Juay0004 Registered User
    Any suggestion?
  • srautanesrautane Registered User, Hog Beta
    There seems to be some kind of bug when you do the copy by highlighting the whole row.
    You get better results by copying only by highlighting from table to offset
  • Juay0004Juay0004 Registered User
    srautane, thanks for the reply. Then do you have any idea how to log this a bug with the development team?
    Or is this a Hog Beta user level discussion entirely?
  • srautanesrautane Registered User, Hog Beta
    edited February 2015
    I will send a note to the testing guys.
  • Juay0004Juay0004 Registered User
    Thank you. =)
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited February 2015
    Hello,
    Thanks for the information, I have logged defect D-02350 for this.
    In the mean time a work around is to copy / paste the cells.
  • Firewood1Firewood1 Registered User, Hog Beta
    Hi Michael, this might be linked, but I also got strange results copying and pasting multiple cells in the fixture builder.
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    I will take a look at that, thanks Colin.
Sign In or Register to comment.