(Bug) Undo Knocks out previously recorded parameters in specific circumstances

Fixture has CMY parameters recorded in cue.
Change fixture to HSI parameters. Update cue (also works with Merge).
Clear
Undo. Parameters are reselected.
Undo. Color info is knocked out of cue (instead of reverting to previous CMY parameters)

Performs as expected when Updating CMY to CMY parameters and HSI to HSI parameters.

Comments

  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    Once the HSI parameters are removed from the cue hit the undo button one more time, the CMY values should return.
  • ShrunkenNedShrunkenNed Registered User, Hog Beta
    Sorry, I repro it so many times, I confused myself and listed it backwards.

    Yes, if cue is originally, CMY and changed to HSI, it'll undo correctly.
    I MEANT start with HSI parameters recorded in cue.
    Then change to HSI parameters.

    No amount of 'undoing' will bring back the original HSI parameters, they are gone from cue and show.
    "Redo" will restore the new CMY parameters.
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    Okay just to make sure,
    Record a Cue with HSI parameters and then update the cue with CMY parameters.
    Hit Undo and the HSI parameters are not returning?
    I am seeing the HSI parameters return.

    Can you please tell me the fixture you are using and even a step by step repro?

    I am using a studiobeam and just mixing a HSI or CMY value and recording a simple cue and then clearing the programmer before I hit undo.
Sign In or Register to comment.