No Desklight/LED Control

RScottRScott Registered User
I'm running Hog4PC, with a Hog III Programming Wing. Been working just fine for months. Yesterday, the gooseneck desklight on the console stopped working (no light at all, white or blue) and I don't have any control over the LED brightness, but the board itself still functions just fine. It happened when I moved the monitor which I thought may have bumped the USB cable, but like I said, it still functions.

I just ran the update to v2.2 this morning, hoping the new install would repair whatever might be loose, but to no avail. Is there a service or something that I need to manually restart?

TIA

Comments

  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited June 2014
    The little light will only work if the wing is supplied power, do you have the 12v adapter plugged in?
  • RScottRScott Registered User
    edited June 2014
    Hmm, whaddaya know? Things don't work without power.

    Turns out when I moved the monitor, the PSU for the wing got nudged just enough to dislodge the power cord. I didn't realize that it could be powered by USB alone.

    Thanks for the tip - learn something new every day.
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited June 2014
    Cool, glad you are up and running.
    The wings will work with just USB but the little light and the USB ports will only work if the 12v power supply is plugged in.
Sign In or Register to comment.