DP 8000

RaidenlightingRaidenlighting Registered User
Question does it matter which hog version I have in my dp8000
Im using the hog 4 2.2v right now trying to connect to a road hog full boar
Should I be using the hog 3 v3.2.6?

Comments

  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited June 2014
    Yes, you must downgrade the software in your DP8K if you wish to use it a H3 Family console.
    The desk should tell and ask you if you want to downgrade the 8K as it should see a node on the network in the wrong software.
  • RaidenlightingRaidenlighting Registered User
    edited June 2014
    So the dmx processor is on idle on this road hog full boar and not spitting out dmx.
    Thoughts?
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited June 2014
    Looks like you only have the internal dp running.
    If you had an external it would have two nodes listed under the dmx processor header.
  • RaidenlightingRaidenlighting Registered User
    edited June 2014
    thought I made a different thread not sure why it put it on this one but anyway

    the road hog full boar is not spitting dmx out from the console ignore connecting the dp8000 I just want dmx from out the back of the console
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited June 2014
    If the DP is idle that means you have nothing patched to it.
    If you do not need the external dp it does not need to be connected.
  • RaidenlightingRaidenlighting Registered User
    edited June 2014
    I have a light patched on the dp8000 in univ1 add1
  • RaidenlightingRaidenlighting Registered User
    edited June 2014
    Not the external but the internal one
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited June 2014
    Is the internal super widget mapped?
    Are you sure you are patched the DP1?
Sign In or Register to comment.