error on starup screen and occasional crashes

emuttemutt Registered User
Hey everyone,

just got a 'new' (factory refurbished) H4 full size in our shop. It's running 1.2.1 (b550). I'm starting to play around with it and I get an error on startup, and it's already hung twice.

The startup error is:
[ 0.604472] pno 00:10: can't evaluate _crs: 12311

I searched the forum here, and there was one mention of this problem maybe being about a glitchy SATA cable, but nothing else.

The 2 times it's crashed have both been while patching a couple lights. Unfortunately I don't remember the exact thing I was doing at the time.

I'm going to upgrade the software, but wanted to see if anyone has any insight into the error on the startup (or the crashes too for that matter)


(PS: I love how I've been on this forum for 10 years, but it lists me as 'newly registered' ; )

thx!


AJ

Comments

  • MLorenzMLorenz Registered User, Hog Beta
    edited May 2014
    1.2.1 is quite old...

    Go an do a full install to 2.2.0 which is the actual build
    See if its happening again
  • emuttemutt Registered User
    edited May 2014
    Thanks - did the 2.2.0 update, no crashes yet, but still getting the [ 0.604472] pno 00:10: can't evaluate _crs: 12311 at startup.

    A
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited May 2014
    AJ,

    This message means NOTHING to the end user.
    This is just a boot message we have not hidden yet.
Sign In or Register to comment.