Loss of HTP on slider.

FrankfraleyFrankfraley Registered User
I up dated to hog 4 v2.2.0 from 2.1.2 But the HTP will not work. The lights drop to 0 and then go up with the slider. I went back to v2.1.2 and it works fine.

Comments

  • MarkNMarkN Registered User
    edited May 2014
    It works fine on my desks.

    If the fader is at 0 and you press clear after recording the HTP the lights will go to O but raise in intensity with the fader.
  • FrankfraleyFrankfraley Registered User
    edited May 2014
    I have one Que with the lights at 60% and when I bring up the slider with the lights set HTP it makes them drop to 0 first not just start a 60% and go up.
  • MarkNMarkN Registered User
    edited May 2014
    The only way I can make what you're experiencing work is by pressing play on the HTP fader.

    Have you got the "Use HTP" box checked in the playback options? If you have, you don't need to press play and you will see a yellow H in the cue list bar. Sorry if you know this, I'm just trying to help!!

    I've currently got a light at 60% in 1 cue list on my desk and have the same light on a separate list set to HTP and it works just as it should.
  • FrankfraleyFrankfraley Registered User
    edited May 2014
    Do you think it could be the board you are useing it on? I am running hog 4 PC. I will try to play with it a little more when I get back. I am not pressing play all I do is push the slider up. Thank you very much for your help.
  • MarkNMarkN Registered User
    edited May 2014
    Hi Frank,

    It shouldn't be anything different. I'm sat in front of a Full Boar4 but I'll try it on the PC for you as well.
  • FrankfraleyFrankfraley Registered User
    edited May 2014
    OK thank you very much
  • MarkNMarkN Registered User
    edited May 2014
    Just tried it on HogPC and it's ok there too, again, the only way I can get the light to drop to 0 is to press play on the HTP, which you don't have to do if the list is set to HTP.
    In the playback options click on the master tab and make sure "release at 0" isn't selected.
    You probably know this but when your HTP fader is at 0 your cue should remain live, the way to tell is there shouldn't be "...." above the cue number, if there is, something is releasing that cuelist.
    Hope this helps.
  • FrankfraleyFrankfraley Registered User
    edited May 2014
    Yes it does thank you i will test it when I get back. Thank you very much.
Sign In or Register to comment.