Next button not working on the trackball

stagelitesstagelites Registered User, Hog Beta
Running 2.2 on a FB4. My next button on the trackball works intermittently. Now when it is in mouse mode it is fine. However when in position mode the next button (default trackball setting) does not work until I go back into the preferences and reselect in tracball that the button does "next" weird thing though is if I use the actual next button then it will work again.

Also I noticed a couple of time when I was selecting a fader the blue button would start flashing and then I would see a kind of barber pole pattern and the desk would become very unresponsive. Restarting solved it usually.

I have also noticed that sometime I see a cue intermittently starting to fire and then release. This can happen when I have it loaded in a fader or just in the cruelest palette.

Comments

  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited May 2014
    Just tested on a FB4 and H4 and could correctly next through the selection while the trackball was in pos mode.
    Are you seeing this with a new H4 show or an H3 show?
    Are you seeing this in different show files or just the one?

    The choose button will flash blue and you will see a strip pattern on the playback bar if you have multiple masters selected.
  • stagelitesstagelites Registered User, Hog Beta
    edited May 2014
    I can next while in position mode only after resetting it in the preferences. The preferences will say "next" however it will not work after restarting or at random times unless I reset the settings. weird.

    Currently it is on a single H4 show file. Originalyl 2.1.2 I believe. I am in the middle of a gig and have not had the ability to check other shows.

    Another issue that seems to have me worried is now I cannot get this file to run two servers. FB4 and a PC running as a backup with wings. Now when I connect, spinning icon keeps spinning forever and in the network pane the server of the pc is locked at show load. Forever. It was working fine yesterday when I quit at midnight. I did log off and not just quit BTW. Reinstalled H4 on the PC and rebooted both machines in various orders. No change. I can run the show from the PC, but the showfile is not being copied over and the server never responds.


    I have not selected multiple masters before. Thanks
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited May 2014
    Please send my your show file.
    MGRAHAM @ Barco.com

    Are both the FB and 4PC in the same subnet and IP range?
    Are the both running the same version of software?
Sign In or Register to comment.