Can't unPark LED effect

skierskier Registered User
Came across a problem where I parked an LED fixture with a iRed-iGreen-iBlue effect running.

When I came to unPark it wasn't possible. I ended up removing the fixture and repatching a new one. A desk restart didn't help either.

I have not tried to reproduce the bug but can do.

S

Comments

  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited April 2014
    Can you please tell me the FX and what fixtures you were using?
    I just tested parking an fx with a generic rgb led and was able to uppark it by hitting pig+park or by opening the parked editor and knocking the units out.
  • skierskier Registered User
    edited April 2014
    I am able to recreate the problem in this show file.

    My fixture is a RGB Led and is 117. I repatched this and ran the effect and its now stuck in the programer. I can see this if I view source in output window.

    I then added another RGB Led hit the effect again and parked and now I can not umpark again.

    If you want me to send the show file let me know where I need to send it.

    S
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited April 2014
    Yes, please send me your show at [email]MGRAHAM@BARCO.COM[/email].

    Please include the repro you are using to get the unit stuck in the parked editor.
    Also please provide the history of the show, was it created new or is this an old H3 show.
Sign In or Register to comment.