fixed kind keys on RH4 not working

LeggyLeggy Registered User, Hog Beta
I just updated my RH4 to v2.0.

Installation seemed fine, but the fixed kind keys are not responding. The Intensity key is illuminated, with Intensity, Pan and Tilt on the encoders, but I cannot select any of the others. It's not just the led's, the encoders do not change parameter.

Same with old or new show.

I've rolled back to v1.2 and all is fine again.

Leggy.

Comments

  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited November 2013
    Jonathan

    Did you put the desk into HID mode to perform the install?
    If yes did you come our of HID mode before launching a show?
  • LeggyLeggy Registered User, Hog Beta
    edited November 2013
    Michael,

    Yes, and yes.

    I also power cycled, which the manual says brings you out of HID.

    Leggy.
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited November 2013
    Can you please send me the show flie you are testing with?
    I do not have this problem with my test RH's.
  • LeggyLeggy Registered User, Hog Beta
    edited November 2013
    Ok, so you made me question myself and I've gone back and done it again.

    It's fine now.

    I obviously hadn't come out of HID, although I thought I had done both pig/fan/down and power cycled.

    Sorry to trouble you!

    Leggy
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited November 2013
    Great!
    I'm glad you are up and running!
    It's no problem at all, enjoy v2.
Sign In or Register to comment.