Off FX not working correctly!

JayJayJayJay Registered User, Hog Beta
Hi Guys
lets say i have 11 Robe 600E Spot in my show.
I do select all of them (see that in programmer), open the effects engine, go to the tilt table and set it to off.
I do save this as effect palette.

1.after creating the palette it's still greyed out in the effects directory.
Why that?

2. when i do open+effect (that off effect i just created) i see the selection of the fixtures, but fixture 9 is missing.
I repeated this several times. But still the same.
Is this a bug or feature? :)
I cannot save an off fx preset GLOBAL right? (tried that but still see the selection)

Please give reply on that.
Thanks
Jay

Comments

  • JayJayJayJay Registered User, Hog Beta
    edited March 2013
    can somebody confirm that please?
    thanks
    Jay
  • Mike_AMike_A Registered User, Hog Beta, Distributors
    edited March 2013
    Record your Fx off palette "per fixture" and this will solve the missing fixture issue.
  • JayJayJayJay Registered User, Hog Beta
    edited March 2013
    Mike_A wrote: »
    Record your Fx off palette "per fixture" and this will solve the missing fixture issue.

    right! thank you very much.

    but the tile is still greyed out? right?
  • JayJayJayJay Registered User, Hog Beta
    edited March 2013
    Good evening, everyone! medical prescriptions uk levitra levitra and muscle pain buy levitra viagra levitra purchase reliable levitra no prescription levitra brochure


    and by the way...can someone stop the spam?
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited March 2013
    JayJay

    We do our best to prevent spam but as you know we get hit about once a month.
Sign In or Register to comment.