Bug Report 1.1.1 B337 Blank cue not firing

HillbillyHillbilly Registered User, Hog Beta
3.3.13
V1.1.1 b 337
Hog 4

Issue - On a few different cue lists, I recorded a blank first cue (cue .5) with a link cue following it. The goal here was to quickly be able to hit that master's go button while changing lists and have it jump to the new starting point of that list.
However, on the 4, you are unable to do this. If the first cue does not contain any information, it will not fire that first cue if that master is not chosen. It WILL fire it if you double tap the master's go button. It will also fire it if the master is chosen.

This is repeatable and shows up in various lists.

Comments

  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Administrator, HES Staff
    edited March 2013
    I just tested this and I want to make sure I am seeing what you are seeing.
    I set the cue list up like this.
    cue .5 (blank cue with a comment macor to recall a view)
    link cue (jumps to cue 9)
    cue 3-9 a fixture at full

    When I play the list we are not showing any feedback on the playback bar or in the List Directory but the list did play as my view was recalled.
    Hit play again and the list jumps to cue 9.
    This behaivor is the same on H3 so I just wan to tmake sure we are talking about the same thing.
  • HillbillyHillbilly Registered User, Hog Beta
    edited March 2013
    I will play around with that during soundcheck today and see what I see here.
Sign In or Register to comment.