Bug report Hog4 v1.1.0 b336 copy comand doesn't copy pan and tilt.

Akito.HAkito.H Registered User, Hog Beta
edited February 2013 in Hog 4 OS Software Discussion
Hog4 v1.1.0 b336
With Wysiwyg R30

When you copy parameter to another fixture, you can't copy position parameter properly.

You can duplicate this bug as following.

Patch 9 VL2500 Spot.
Make position pallet.
Select 1-3 VL2.5K and select position pallet that make above.
Cpoy 9-6.
You can see missing some parameters on your programmer.

Thanks,
Aki

Comments

  • cmuenchowcmuenchow Registered User, Administrator, HES Staff
    edited January 2013
    Hey Akito, I am not seeing this issue. I ran through your reproduction and all of the position palette parameters are copying from fixtures 1<3 to 9<6. Are you masking in more than position in the palette or doing something else I might be missing?
  • Akito.HAkito.H Registered User, Hog Beta
    edited February 2013
    Chris,
    I just started with software Ver 1.0.1.
    And Backed up show data and I upgrade with full install option with Ver 1.1.0.
    Then, I'm having this issue.
    And this issue occur with specific position pallets.
    So, I would like to attach my show file.
    But I couldn't.
  • cmuenchowcmuenchow Registered User, Administrator, HES Staff
    edited February 2013
    Just use retransfer or dropbox and post the link. We can pickup from here.
  • Akito.HAkito.H Registered User, Hog Beta
    edited February 2013
    I just attached show file.
    Could you check with Position pallet # 41 to 43.
    You will able to duplicate my issue.
    This issue is not occur with Hog4 PC, even using same show data.

    And,
    Could you tell me how to use dropbox for transfer show files to you.

    Thanks,
    Aki
  • Buzz313thBuzz313th Registered User
    edited February 2013
    DropBox can be found here....
    https://www.dropbox.com/

    It's nothing more than free cloud service. Sign up for free account. No need to use the dropbox plugin software, everything can be done from the Web interface.

    JB
  • cmuenchowcmuenchow Registered User, Administrator, HES Staff
    edited February 2013
    Akito. I see the problem with your show file. It looks like the console is confused over the fixture IDs in these palettes which is messing up the cloning. I see that remaking the position palette definitely fixes the problem. I think this is related to a bug we have open right now regarding newly programming for newly patched fixtures. (D-01161)
    )
  • Akito.HAkito.H Registered User, Hog Beta
    edited February 2013
    Jeff,
    Thank you for your replay. I already have account for Drop-box. But I couldn't understanding how they are able to pick up my show file from my Drop-box account.

    Chris,
    Now I'm having cookie.
    Thank you for your support as always.

    Aki
  • srautanesrautane Registered User, Hog Beta
    edited February 2013
    Akito,

    Put the file in Public folder and using right mouse button select copy public link. Send that link to those you want to share your file.
  • Akito.HAkito.H Registered User, Hog Beta
    edited February 2013
    Thank you Sami.
    I'll try next time.

    Aki
Sign In or Register to comment.