wierd dropout when switching cues

BBCLDBBCLD Registered User, Hog Beta
I am having a strange issue with one of my cuelists dropping out when advancing through cues. I am using a Hog PC on this job with 3.2.2 and a Fader wing. I use one list as a macro trigger cuelist which starts the other lists at the same time. I do the same thing on my RHFB and it works fine. I have checked the syntax, reprogrammed the cues, and I can't figure out why it keeps releasing that cuelist (located on fader 10). Also, the release on Fader 10 is more of a cut than a fade. I have checked the options to make sure that the fade time is right but it just doesn't fade on release which could be linked to the other dropout issue.

Any ideas?

thanks,
Eric

Comments

  • BBCLDBBCLD Registered User, Hog Beta
    edited January 2012
    Update: I plugged the show file into my RHFB and everything is working as it should. I will probably uninstall and reinstall the software now to see if there was an issue during install. Please let me know if you figure anything out though.

    Thanks,
    Eric
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, HES Staff
    edited January 2012
    Eric

    Are you still running into the above problem?
    I just did a quick test and did not see any problems with feedback.
    If you are still seeing this problem please send me the show file.
  • BBCLDBBCLD Registered User, Hog Beta
    edited January 2012
    I figured out the problem it was an Id.10T error.
Sign In or Register to comment.