Blue Screen with Logo Lockup

ssmithssmith Registered User
I have been experiencing issues with my Road Hog Full Boar where the screens will jump to just a Blue Background with the Full Boar logo. When this happens I retain control via the playback but have no control with the keypad and if the clear button is lit, pushing it does not clear anything.

This problem has a tendency to only happen during programming and not during playback. Does anyone have any insight into what may be causing this? I have already done a clean install and updated to the latest software.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks,

Shawn Smith

Comments

  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited November 2011
    Sounds like the desktop is crashing.
    When in this state hit pig+open+backspace.
    Then right click restart the process.

    Can you provide a repro of what you are doing when the crash occurs?
    Can you check and see if you have a dump file?
    What version of software are you running?
  • ssmithssmith Registered User
    edited November 2011
    Michael,

    I will attempt to reproduce the crash after the conference I am running ends in order to check for a dump file. I was able to reproduce the crash, the steps that would cause the crash were very random but were as folows....

    1)I would manually set the studio beams to stop strobing because in the previous cue they were set to strobe.

    2)Then after that upon selecting my technobeam group pallete the console would crash at the touch of the technobeam group.

    The software version that is being run is 3.2.2(b 3337) and the Full Boar Image is Version 1.8.1.

    Thanks for your quick response.
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited November 2011
    Shawn

    I will see if I can recreate the crash.
    When you get time please upload your show file
    http://wetransfer.com/
    MGRAHAM@barco.com
  • AruvinAruvin Registered User
    edited December 2011
    Hi,
    I had the same problem with 02 of my roadhog fullboar. Had done clean install and running the latest updates.
    I was just doing a led color chs when it happen. Sometime it just crash when I did nth..
    This problem is gona kill me 1 day..
  • Michael_GrahamMichael_Graham Registered User, Super Moderator, HES Staff
    edited January 2012
    Aruvin

    So your FB crashed when you were programming?
    Can you provide me with a repro on the crash in ran into?
    Can you send me your show file so I can look into it?
Sign In or Register to comment.