Top Ten things... *DELETED*

jabadgerjabadger Registered User
Post deleted by Jason Badger

Comments

  • jxgriffijxgriffi Registered User, DL Beta, Hog Beta
    edited February 2006
    You win 10 more years with the mouse. :)
  • jabadgerjabadger Registered User
    edited February 2006
    Christo, it's already been 12, come on!
  • bradpepebradpepe Registered User, HES Alumni
    edited February 2006
    So Badger is this during normal programming, or are you simply playing in the test panel?
  • teericksonteerickson Registered User, HES Alumni
    edited February 2006
    Jason,

    I've added your picture to Bug #7829.

    I noticed, however, that you neglected to mention the steps for me to reproduce this. If you can get me a reliable repro or a show file that I can load to turn these LEDs on I will gladly try my hardest to get someone to fix this. ;)

    Just to confirm, when this happens there usually aren't any side affects that interfere with console operation. Did anything else happen to go wrong, or was it just a charming afternoon of programming with these LEDs on?

    Thanks.
  • jabadgerjabadger Registered User
    edited February 2006
    I've seen this off and on randomly over the years that I think nothing of it as a LED update cough. It used to make me worry, now not so much. There's nothing really I could do to reproduce it. It just happens once in a blue moon.

    ...and yes - it was a charming afternoon of programming out on the freezing tokyo bay.
  • ahelgorahelgor Registered User
    edited February 2006
    when i think about it, i know i've seen this a few times on the wings also..in H2PC.. can't say i can remember what coused it thoug..
Sign In or Register to comment.