A strange problem with my superwidget

gormlundgormlund Registered User
Hi all!

So I got a super widget whos got a strange error. It will do everything perfectly until you try to have your moving heads move. The lamps do move, but they do so in a very uneven and "chopping " way. Now, we have tried a lot of different things, we have tried with different computers, different lamps, tried to change the power supply, and all components work perfectly with another widget, but this widget will not comply. I have also tried to open the widget, clean it and check all connections, but no such luck...
So do any of you smart guys have any tips or triks? It would be greatly appreciated! A while back I had some problems with one of my programmingwings, and thru a post in this forum I got a few good tips witch solved the problem, so I,m hoping to do the same again.:)

Comments

  • cmuenchowcmuenchow Registered User, Administrator, HES Staff
    edited March 2011
    Do all four dmx outputs of the superwidget have this problem?
  • gormlundgormlund Registered User
    edited March 2011
    Yes they do..Any ideas?
  • cmuenchowcmuenchow Registered User, Administrator, HES Staff
    edited March 2011
    Check the dmx refresh rate of the troubled super-widget while it is sitting there not processing any cues. I am curious if it is spitting out a solid 25HZ.

    If you don't have any dmx test equipment you can just check to see if in fixture in your rig have a dmx receive light. If the receive light is blinking, cutting out, or just not looking steady (some tiny amount of flicker is okay) then it might just be a circuit problem on that dmx widget board.
  • quinnquinn Registered User
    edited March 2011
    i've some singles that have been in service since 2004, each has produced unstable output when the usb receptacle contacts need to be reshaped for proper cable mating.
Sign In or Register to comment.