rpm attribute problem?

huitianhahahuitianhaha Registered User
Hi.

I think there is a rpm problem in the wholehog3.

The rpm parameter just can adjust one side by Parameter Wheel.
for example:
The Gobo parameter switch to spin adjust mode, the value range is from -300rpm to 300rpm. now, it can only adjust from 0 to 300rpm using Parameter Wheel, the other side value -300 to 0 can't assign to.

Is that a bug ?

Comments

  • edited September 2010
    Hold down the minus ("-") key and touch the gobo parameter wheel.
  • huitianhahahuitianhaha Registered User
    edited September 2010
    yes, hold down "-" key is ok.

    thanks.
  • srautanesrautane Registered User, Hog Beta
    edited September 2010
    Btw, "-" works also with pan&tilt ;)
  • huitianhahahuitianhaha Registered User
    edited September 2010
    why the rpm needs to hold down "-" key and the pan/tilt doesn't need? That's convenient operate ?
  • srautanesrautane Registered User, Hog Beta
    edited September 2010
    Well, the feature allows some nice tricks...
    Choose fixtures adjust rpm, select even, use "-". So, even fixtures goes opposite direction at the same speed.
    Select all and now you can make them go faster or slower, no matter what is the direction. Pretty hard to do on other consoles...
  • huitianhahahuitianhaha Registered User
    edited September 2010
    That's a special function belongs to hog. I'm not used to it about rpm at beginning, but now I like it more and more. that's a very good function.
Sign In or Register to comment.